Beskrivelse

Vi har ett herrelag med i 1.divisjon og ett mixlag i 2. divisjon fra høsten 2015. 

Kampene spilles på onsdag eller torsdag. Vi gjør det svært bra her, men det viktigste er å ha det gøy. Her skal ingen ha prestasjonsangst. Alle er velkomne. 

På mixlaget kan det være opptil 5 jenter og minimum en. Av gutter kan det være maks tre stykker og minimum en. Mot sommeren starter vi opp med Sand-volleyball, med trening ute når mulig. Her er det også mixede lag, vanligvis fire gutter og fire jenter på hvert lag. Vi deltar også på cuper og har fellesturer.

Vi stiller gjerne med flere lag, men da trenger vi deg. For å stille flere mixede lag trenger vi særlig flere damespillere. Totalt er vi i øyblikket ca. 15 - 25 som trener og ca. 10-12 som spiller kamper. Ta kontakt med gruppeledere. For tiden trener vi på Emma Hjort i gymsalen til det tidligere Voksenopplæringssenteret, hver tirsdag kl. 1830. 

Vi har også tilgang til Lesterudhallen hver onsdag  kl 2100 – 2300 hvor vi trener med Valler volleyballklubb (men her avtaler vi på forhånd). For å være med på dette må dere være medlem av Bedriftsidrettslaget.

Kommende aktiviteter

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.