Vi ønsker å kunne tilby et variert tilbud, slik at flest mulig kan delta i en eller annen form for aktivitet.

Du er velkommen til å teste ut noen av våre aktiviteter. Ta kontakt med gruppeleder for den aktiviteten du ønsker å prøve ut.


Våre verdier er at det ved samarbeid og vennskap skal fremme idrett og trivsel i sunne former for alle våre medlemmer, tilknyttet Bærum kommune.

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Medlemsfordeler

Vi er tilsluttet Norges idrettsforbund og Oslo og Akershus bedriftsidrettskrets og som medlem i Bærum kommune bedriftsidrettslag får du også fine tilbud på aktiviteter gjennom kretsen.

Se mer informasjon her


Forsikring

Våre medlemmer er forsikret igjennom IF forsikring og gjelder ulykkesskader og idrettsskader oppstått under organisert idrettsutøvelse, samt treningsøvelser. Som medlem finner du mer informasjon under dokumenter, forsikringsavtale punkt 4.


Treningsavtaler

Dersom du jobber i Bærum kommune, så er det etablert  bedriftsavtaler med flere treningssentre, der du får rabatterte priser på trening. Det gjelder:

- CrossFit Sandvika & Mykjemeir Crossfit

- EVO Stabekk

- Friskis&Svettis Asker og Bærum

- Gnist trening og helse

- SATS

- Unicare Friskvernklinikken


Ta kontakt med oss, dersom du ønsker å vite mer