Medlem

Vi er en klubb som drives frivillig av medlemmer for medlemmer. Som medlem kan du både delta i organisasjonen, arrangementer og grenene, samt være med å skape en arena som understøtter verdiene våre.

Medlemskapet er personlig

Pris 2024: kr. 400,- pr år. Vedtatt i årsmøtet 2023

Hvem kan bli medlem?

Vi ønsker flere medlemmer velkommen til oss. Medlemsadgangen er regulert av klubbens vedtekter.

  • Alle som er ansatt i Bærum kommune
  • Ektefeller/samboer av ansatt i Bærum kommune som er medlem (dersom vedkommende ikke har bedriftsidrettslag på sitt arbeidssted)
  • Bedriftens pensjonister

Dette gjøres i minidrett.no

Innmelding / Utmelding

Medlemskap hos oss starter i minidrett.no. Derfra kan du styre ditt medlemskap hos oss, men også andre klubber du er medlem av. Vår dialog med deg som medlem vil basere seg på den mailadressen du registrerer her.

  • For å melde deg inn, trykker du denne linken «Bli medlem !«
  • Der vil du få enkle valg som du fullfører. Husk å registrere din mailadresse og telefonnummer. Får du valget om å bli varslet ved endringer, så velg «ja» til det. Det avsluttes med en kvittering på at søknad om medlemskap er sendt.
  • Som nytt medlem vil du også måtte betale årskontingenten for å bli medlem.

Medlemskap er gyldig når personen er registrert og årskontingenten er betalt.

Utmelding: Utmelding gjør du også selv i minidrett.no

Tilgang til Minidrett

Du styrer ditt medlemskap fra nettsiden minidrett.no.

På nettsiden til minidrett.no vil du kunne søke og avslutte medlemskap, etterhvert søke deg inn i grupper, betale medlemskontingenten og treningsavgifter, samt hente ditt medlemskort.

I tillegg må du vedlikeholde dine kontaktdata, som e-post-adresse og telefonnummer.

Minidrett er lettest å bruke via nettleseren på din pc. Du han også bruke minidrett.no fra mobil, pad osv. Nettsiden til minidrett.no er «mobile-first», dvs at grensesnittet justerer seg etter hvilken utstyr du ser nettsiden fra- det finnes ingen egen app, men du bruker det nettleseren du har tilgjengelig. Nettsiden er bygget opp likt, med samme logikk.

Glemt brukernavn eller passord?

Trykk på linken for å få tips om brukernavn og passord:

–> Glemt brukernavn eller passord (idrettsforbundet.no)

Medlemskort

Medlemskap er gyldig når kontingenten for året er betalt. Det kan ta noen dager fra du betaler til kortet er tilgjengelig.

Kortet finner du i din profil på minidrett. Fra du har logget deg inn, følger du valgene «min side», «medlemskap», og velg «vis medlemskort» under de 3 prikkene til venstre for medlemskapet. Kortet kan lastes ned, eller slås opp ved behov.

Hvordan kan jeg delta i gruppene?

Du må være medlem for å kunne delta i våre arrangementer og aktiviteter. Aktivitetene er delt opp i grupper og utvalg – i tillegg til arrangementer. Hver gruppe har sin gruppeleder som sørger for den daglige driften av gruppens aktiviteter.

Noen grupper vil ha en øvre grense for antall deltakere, og vil kunne være fullbooket for en sesong. Mens andre vil kunne ta i mot deltakere fortløpende. Påmelding til en gruppe vil behandles som en søknad, som vil kunne stå på vent frem til det er ledig plass.

Påmelding til gruppene og utvalgene gjøres ved henvendelse til de enkelte gruppelederne

Hvordan kan jeg bidra i organisasjonen?

Du må være medlem for å kunne bidra, og vi har mange oppgaver som må gjøres for å få klubben til å følge pålagt rammeverk og for å kunne holde aktivitet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har lyst til å bidra.

Forsikret ved skade

Som medlem i klubben vil du være forsikret for skade som kan oppstå under aktiviteter i klubbens regi. Vi er forsikret i IF Forsikring.

Refusjon av startkontingenter

Årsmøtet har vedatt at idrettslaget ikke har skal refundere individuelle startkontigenter, ref ekstraordinært årsmøte 2023

Gunstige avtaler for medlemmer

  • Rabatt på svømming for medlemmer:
BIP Stor svømmehall

Ved fremvisning av medlemskortet får alle medlemmer av BK BIL honnørpris på enkeltbilletter. (Rabatten gjelder ikke årskort) Dette gjelder Nadderudhallen, Hundsund bad, Berger svømmehall og BIP svømmehall.