Grupper

Vi tilbyr en rekke varierte grupper, som er listet opp nedenfor. Hver gruppe har en gruppeleder som står for den daglige driften, og kontakten både med styret og med gruppemedlemmene.

For å kunne delta, må du være medlem i idrettslagetl. Du må du søke gruppeleder om å delta i den ønskede gruppen. Søknad blir innvilget når det er ledig plass.

Noen grupper har også en treningsavgift for å dekke noe av kostnadene grenen har – den blir fakturert når du aksepterer å delta i gruppen.

Noen grupper har en begrensning i antall deltakere, mens andre grupper er åpne for alle medlemmer.

Bowling

Gruppen har 22 spillere og ønsker nye medlemmer velkommen. Gruppen spiller hver mandag i Lycky Bowling Holmen og har deltatt i seriespill. I 2022 deltok gruppen i første dvisjon og fikk 3 plass. 2 lag fikk 2 plass av 7 lag.

Gruppeleder: Morten Stensland morten.stensland@baerum.kommune.no

Bridge

Bridgegruppen spiller hver onsdag i Kommjunegården fra kl. 15:30-19:30 hele året. Gruppen har i dag 15 meldemmer og har plass til flere. Ahengig av fremmøtte spilles det serie- eller singelturneringer. Gruppen ønsker flere medlemmer velkommen.

Gruppeleder: Inger Rørvik inger.rorvik@gmail.com

Budo

Budo gruppen trener i kommunegården U2 – Tirsdager 16-17, Torsdager 16:00-17:00 og Fredager 15:30-16:15. Gruppen trener karate og boksing. Det er garderober med dusj i umiddelbar nærhet. Gruppeleder: Rupert Bose rupert.bose@baerum.kommune.no

Fotball

Gruppen består av 20 personer og treningen foregår ved Bjørnegård skole. Gruppen har spillere som har spilt en del- og andre som ikke har erfaring. Spillerne er i alle aldersgruppe og det er viktig at alle som ønsker får være med og ha det gøy.

Gruppeleder: Martin Hertzberg martin.hertzberg@baerum.kommune.no

Friluft/ Turgruppe

Gruppen mangler for tiden frivillige som kan være med å organisere forskjellige turer og aktiviteter sammen med styret. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bidra. post@bkbil.no

Full pakke og Styrke m/stang

Timen inneholder alltid: oppvarming, hoveddel og styrke på mage/rygg. 

Oppvarming kan være: zumba, dynamisk, aerobic, step el.a. 

Hoveddelen er ofte Tabata (en type HIIT, altså intensiv intervalltrening), men kan også være aerobic, step, zumba m.m.

Trening i sal i kommunegården U2 stor sal, onsdager og fredager: 15:30-16:15. Det er garderober med låsbart skap i umiddelbar nærhet.
Gruppeleder: solveig.brenna@baerum.kommune.no

Golf

Golf er en av våre største aktivitetsgrupper med 80 medlemmer. Gruppen har hatt avtaler med leie av»tag»er på Bærum GK, hvor medlemmene spiller til en redusert greenfee og betaler en engenadel ved oppmøte/spill. Medlemmene betaler en egenandel på kr. 200,- pr runde. Gruppeleder: Morten Ruud morten.ruud@baerum.kommune.no

Innebandy

Gruppen har mellom 6-10 spillere på trening hver onsdag kl. 20:00-21:00. Gruppeleder: Fredrik Warhuus Andersen fredrik.andersen@baerum.kommune.no

Padel

Gruppen spiller hver torsdag fra kl. 16:00-18:00 på Bærum Padel, Fossum. Spillere blir satt opp for spill et par måneder i forveien. Gruppeleder: Sigurd Vangen sigurd.vangen@baerum.kommune.no

Sirkeltrening

Trening i sal i kommunegården U2, Stor sal. Bruker kroppsvekt og eget tempo. Det er garderober med dusj og låsbart skap du kan benytte under treningen i umiddelbar nærhet.

Gruppeleder: Roar Askeland roar.askeland@baerum.kommune.no

Squash

Faste treninger på Rud hver tirsdag fra kl. 16:00-17:30. Gruppen har leid to baner for sesongen 2023/2024 Gruppeleder: Torill Ramleth torill.ramleth@baerum.kommune.no

Styrketrening

Styrketreningsrom ligger i kommunegård i Sandvika ligger i U2 og er tilgjengelig for våre medlemmer. Det er ikke organisert trening og alle som skal benytte salen må gjennomgå reglene som ligger her.

Gruppelder: Nawzad Mohammadi: nawxad.mohammadi@baerum.kommune.no

Åpningstider:

Mandag til fredag: 06:00-22:00 Lørdag og søndag: 08:00-20:00. Stengt på røde dager

Det er størst aktivitet i rommet mellom kl. 15:00-17:30

Ha alltid ditt medlemsbevis tilgjengelig. Se under fanen «medlem» hvordan du henter ut ditt medlemsbevis. Medlemsbeviset ditt er personlig og må ikke lånes ut til andre. Det er heller ikke lov å ha med seg gjester i treningsrommet.

Når du er innmeldt i bedriftsidrettslaget, så send en mail til: post@bkbil.no for å få tilgang til rommet.

Garderober:

Det er garderober med dusj og låsbart skap du kan benytte under treningen i umiddelbar nærhet

Utstyr:

Rommet er godt utstyrt og pr. mars 2024 har vi 2 kardio maskiner: sykkel og stakemaskin. Det er kommet inn ønsker om noe mer kario utstyr, men idrettslaget har begrenest plass med kun et rom.

Tennis

Gruppeleder: Gunnar Bøhm Berg gunnar.berg@baerum.kommune.no

Trim

Trimgruppen trener hver tirsdag på Henie Onstad seniorsenter. Trening i sal med fysiotereapuaut fra kl 17:30-18:30. Deretter går gruppen over i oppvarmet basseng. Treningsavgift for 2024: kr. 620,- Gruppen har plass til flere medlemmer.

Gruppeleder: Bente Aarøe bente.aaroe@icloud.com

Volleyball

Gruppen har 17 aktive spillere og i sesongen 2023/24 hatt ett mixlag i Osloserien (OABIK) hvor vi spiller i 2. divisjon. Gruppen trener hver mandag og spiller kamper totalt annenhver uke.

Gruppeleder: sebastian Johannes Ulstein Gløersen sebastian.gloersen@baerum.kommune.no

Yoga

Treningen foregår i kommunegården U2, Stor sal: Mandager 16:00-17:0. Linda er utdannet Yoga instruktør innen flere retinger. Dersom du ønsker å prøve Yoga, ta kontakt med Linda for å høre om det er plass. Husk å ta med egen yogamatte.

Det er garderober med dusj og låsbart skap du kan benytte under treningen i umiddelbar nærhet.
Trener: linda.sedolfsen@baerum.kommune.no